På nya affären

Idag efter dagishämtningen åkte vi bort till vår nyöppnade Ica-butik i området
Har inte tänkt på att Oliver har blivit så stor så att han också kan köra en liten kundvagn. Hej och hå nu är det två att hålla reda på. Men det var första och kanske sista gången vi handlade där och det berodde inte på affären utan på vår underbare son… Oliver fick ett raseriutbrott vid kassan, först för att jag tog varorna ur vagnen och lade på bandet och sedan gick det inte att lugna honom alls. Stackars kassören skyndade sig att dutta in varorna för att ge dom tillbaka till Oliver men det fungerade inte utan Oliver skrek och såklart hade jag ingen napp i fickan. Typiskt! Den gulliga kassören försökte sedan bjuda Oliver på russin men pinsamt nog så tog han russinpaketet och slängde det tillbaka på kassören. Jag bar sedan en vrålande unge ut ur affären men på vägen ut blir han även förbannad över att jag parkerar den lilla kundvagnen och lyckas få tag i handtaget på vagnen så den dras med ut och smäller in i dörren…. Personal kommer och erbjuder sin hjälp och jag skäms och vill bara ut därifrån…. Suck! Men annars så var det en mycket fin affär och det känns bra att ha nära till en Ica för att småhandla, om jag nu vågar mig tillbaka 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. Å känner igen det där! Inte kul! Skönt att höra att fler har samma problem. Kram

  2. nejmen stackare! om det är någon tröst så händer det och kommer att hända alla föräldrar! vet att det kommer hända mig x antal gånger och förstår att det inte alls var kul, men försökt läsa upp det för min sambo men skrattade så jag grät! förlåt, skrattade ju inte åt er eller åt lilla söta Oliver utan mer hur du skrev det och situationen! hoppas du förlåter mig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *