Imorgon är det fettisdagen

Imorgon är det äntligen fettisdagen!  Idag när Oliver sov middag bakade vi bullar för att förbereda oss för att gör egna goda semlor i år.2 kommentarer

  1. Tezz
    2012-02-20 @ 20:31

    Gott! Själv har jag hunnit med att baka 2 omgångar redan. Har nog tryckt i mig minst 12 semlor själv på ett par veckor… ;) kommer nog snart rulla fram…

  2. 2012-02-20 @ 21:00

    oj är det redan imorgon! så ambitiöst och duktig du är! min sambo älskar ju samlor, så borde vara en ”bra flickvän” och baka några egna. Men äsch kanske åka och köper några istället! Men kan ju inte alltid vara bra!
    Tack för dina lugnande ord, jo när ja väntade lill-loppan så satt ja ju bara stilla på kontoret och jobbade, nu är det ju andra bullar och speciellt då lill-loppan helst vill bäras av mig! men ja, man är ju så bra på att skrämma upp sig själv tyvärr! Ha en riktigt god fettisdag imorgon! kramen!

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*