Helgen

Helgen har varit kanon! I lördags kom Michaela med familj hit på lunch och bus. Barnen hade jätteroligt tillsammans. På kvällen fick sambon rycka ut lite hastigt på ett extrajobb och jag blev gräsänka. Men det gick ingen större nöd på mig. Ett glas rött, tårtrester och några sex and the city-avsnitt gjorde min kväll helt okej. I dag tog jag en härlig promenad in till stan i solen. Jag köpte några presenter och handladevlute blommor på Hötorget innan jag promenerade hemåt igen. Järvastaden-Hötorget trogen ca 1tim och 20 min att promenera i lugn takt med gummistövlar. När jag kom hem hade min söta familj bakat scones till mellis. Sedan blev det utebus, sambon bytte däck och till middag provade att göra ett recept från Arla -kyckling med parmaskinka och balsamsås.
Hoppas ni också haft en bra helg!

20120415-193624.jpg20120415-202026.jpg

Oliver, den hungrigaste familjemedlemen håller koll på kycklingen i ugnen

Join the Conversation

3 Comments

  1. Det låter som ni haft en mycket bra helg och så skönt att ni också fick lite sol idag! å detta lät ju riktigt gott det med! hoppas ni har en mysig söndagskväll! kram

  2. Härlig promenad ! Hojta nästa gång så följer jag med 😉 Det såg jätte gott ut ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *