Fjärrkontroll

Tänk vad en fjärrkontroll till boxen kan förändra tillvaron. I tre veckor har vi varit utan fjärrkontrollen till boxen, den försvann bara plötsligt helt spårlöst. Vi har letat och letat men den är verkligen putsväck borta. Tur i oturen så var det bolibompa-kanalen som var på men det har varit lite enformigt med bara den kanalen kan jag meddela, inte för att vi är några större tv-tittare men ändå. Idag kom den nya fjärrkontrollen som jag beställde förra veckan när jag tillslut gav upp letandet och vilken frihet att nu kunna zappa runt även fast det inte gick något bra men bara att kunna kändes riktigt nice och dessutom ha tv:n som sällskap i bakgrunden igen härligt 😉

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad skönt att den har kommit ! Då tycker jag att du ska se på Anton ikväll på trean 😉 han är en ögonsten ! Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *