Flygresorna

Flygresorna både ner och hem gick jättebra, det var bara Oliver som bröt samman när vi skulle landa nu i onsdags men det var inte pga tryck i öronen eller så nej han blev förbannad för att han inte fick fortsätta att titta på Bilar-filmen på datorn vid landning. Klart att det alltid är lite jobbigt med flygresor, jag blir ganska rastlös själv och skulle ha svårt att flyga långflygningar även utan barn. Visserligen så är ju dom flygplanen lite bekvämare och bättre än Ryan airs sketna små plan. Men 4 timmar som vi ungefär flög nu är fullt tillräckligt om ni frågar rastlösa mig. Barnen fick springa bort lite energi på flygplatsen innan avgång och sedan hade vi laddat med film på datorn, spel på telefonen, böcker, tidningar, målarböcker, lite småsaker att plocka med och frukt, riskakor och majskrokar att smaska på. På hemresan hade vi tur för det satt ingen vid sambon så barnen kunde fritt gå och sträcka på benen och titta ut genom fönstret. Det känns skönt att ingen av barnen tycker att det är obehagligt att flyga eller är åksjuka eller så. Nu har vi flugit några gånger under deras levnadsår och peppar peppar så har det ju gått riktigt bra hittills så vi vågar oss iväg igen….

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *