Morsdag

20120527-195324.jpg

Idag har jag haft en mysig Morsdag. Efter lunchen tog vi en promenad bort till Ulriksdals slott och lade oss på en filt i gräset. Oliver sov sött i vagnen och Isabella sprang runt och plockade blommor och letade efter nyckelpigor. Det är så skönt när barnen kan springa omkring fritt. Sedan gick vi bort till kaféet och fikade på smaskens eftersom det var Morsdag. Det blev sedan en sväng bort förbi stranden för att känna på vattnet och barnen blev såklart badsugna fast det var svinkallt i vattnet. Tur att jag lyckades övertala dom med att vi inte hade handdukar och badkläder med oss 😉

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vilken härlig mors dag de låter som ni hade det! Haha ja tänk att man kan tycka det är så kul att bada, fast det är så kallt i vattnet! Bra där att du lyckades övertyga dem om att låta bli! Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *